Arama
Arama Sonuçları
Sağlık yatırımı yüzde 95 tamamlandı!
İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Çağdaş Derdiyok  Çatalzeytin ilçesinde incelemelerde bulundu. İl Müdürü Derdiyok ayrıca fiziki gerçekleşmesi yüzde 95 olan yeni Çatalzeytin İlçe Devlet Hastanesi'nde de inceleme yaptı.
Kastamonu'da karne heyecanı!
Kastamonu, Çorum, Çankırı, Tokat, Sinop ve Amasya'da öğrenciler, düzenlenen törenle karnelerini alarak yaz tatiline girdi.
İmamoğlu Kastamonuspor ile bir araya geldi
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve eşi Dilek İmamoğlu, İstanbul Kastamonuspor oyuncuları ile bir araya geldi
Minare böyle yıkıldı!.. Fırtına komşuda yıkıp geçti
Kastamonu’da ciddi hasara neden olan fırtına, komşu il Çankırı’da da hasara yol açtı. Çankırı’da etkili olan fırtınaya dayanamayan çifte minareli caminin bir minaresi yıkıldı. O anlar ise cep telefonu ile saniye saniye görüntülendi.  
O ilçeye Diyaliz Merkezi yapılıyor! İhale tamam
Kastamonu İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Çağdaş Derdiyok  Pınarbaşı ilçesini ziyaret ederek sağlık kuruluşlarında incelemelerde bulundu. İl Sağlık Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, ilçede planlanan Diyaliz Merkezi'nin ihalesinin yapıldığı ve yapım aşamasına gelindiği kaydedildi.
Sağlık Müdürü'nden Azdavay'da sağlık istişaresi!
Kastamonu İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Çağdaş Derdiyok, Azdavay ilçesinde incelemelerde bulundu. İl Müdürü Derdiyok, Azdavay'da görev yapan sağlık personelleri ile görüşerek tıbbi ekipman eksikleri ve sağlık yatırımlarına ilişkin istişarelerde bulundu.
İl Müdürü'nden Bozkurt çıkarması!
Kastamonu İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Çağdaş Derdiyok  Bozkurt ilçesinde incelemelerde bulundu.
İl Müdürü'nden Bozkurt çıkarması!
Kastamonu İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Çağdaş Derdiyok  Bozkurt ilçesinde incelemelerde bulundu.
İlçe devlet hastanesine ‘ameliyathane’ müjdesi
Cide Devlet Hastanesi bünyesinde bulunan alanlar yeniden gözden geçirilerek, hastane ameliyathanesinde tespit edilen eksiklikler en kısa sürede tamamlanarak eksiksiz, daha etkin ve kaliteli olarak faaliyete geçmesi ve hizmete alınması planlamaları yapıldı.
İşte AK Parti'nin meclis adayları
Kastamonu’da MHP ve İYİ Parti’nin ardından AK Parti’de de meclis üyesi adayları kesinleşti. İl Seçim Kurulu’na verilen AK Parti listesinde yer alan sürpriz isimler dikkat çekti.
Kuzeykent için yükselen sağlık hizmeti
İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Çağdaş Derdiyok beraberinde, Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Dr. Mehmet Fatih Şerifoğlu ve Destek Hizmetleri Başkanı İsmail Hakkı Demir ile birlikte, Karamuklar Petrol Otomotiv İnş. Tur. Gıda San. Tic. Ltd. Şti. tarafından Kuzeykent Mahallesinde yapımı devam eden, 6 Hekimlik Aile Sağlığı Merkezi ve 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu hizmet binasına ait inşaat şantiyesini ziyaret ederek incelemelerde bulundular.
Kastamonu'dan hasta sevkleri tarih oluyor!
Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yeni bir döneme giriliyor. Yetersiz yoğun bakım yatağı sebebiyle şehir dışına yapılan sevkler, artık tarih olacak.
Yetkililerden KEAH'a baskın! 'Sorunlar çözülecek'
Kastamonu İl Sağlık Müdürü Uzman Dr. Çağdaş Derdiyok, Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde bozuk yol ile yaşanan otopark sorunu ile alakalı açıklama yaptı. İl Müdürü Derdiyok açıklamasında; "Arnavut kaldırımının asfalt ile değiştirilmesi, yeni otopark alanının planlanması konusunda yaşanan problemlerin en kısa sürede çözüme kavuşturulacak" dedi.
Kastamonu sağlığına yeni göz
Kastamonu Eğitim Araştırma Hastanesi'nde inceleme yapıldı
Kastamonu Belediyesi makine parkını genişletiyor
Belediye Başkanı Rahmi Galip Vidinlioğlu, Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nde yeni alınan toprak eleme ayrıştırma makinesini inceledi. Başkan Vidinlioğlu’nun yaptığı incelemelerde komşu Çankırı’nın Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen de yer aldı.
Kastamonu'daki çalışmalar komşu ilin dikkatini çekti
Kastamonu'da yapılan ve yapımı devam eden çalışmalar Çankırı Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen'in dikkatini çekti. Esen, çalışmaları yerinde inceledi
Kastamonu'da uçak kazası... Tatbikat Nefes Kesti
Kastamonu Havalimanı'nda UMKE ekipleri ve AFAD personelleri tarafından uçak kazası tatbikatı gerçekleştirildi. Başarıyla gerçekleştirilen tatbikat nefes kesti.
Müftü Derin'den Araç'a ziyaret
Kastamonu İl Müftüsü Bekir Derin Araç ilçesini ziyaret ederek, Belediye Başkanı Satılmış Sarıkaya ile bir araya geldi. İl Müftüsü Derin ve İlçe Belediye Başkanı Sarıkaya birbirlerine hediye takdiminde bulundular.
Araç OİM'de veda gecesi...
Kastamonu Orman Bölge Müdürlüğü tarafından, Araç Orman İşletme Müdürlüğü Şerife Bacı İşletme Şefi İsmail Hakkı Yiğit'in Kütahya'ya atanması dolayısıyla veda gecesi organize edildi.
İlk stajını Kastamonu'da yapmıştı, şimdi Fethiye Kaymakamı oldu
Kastamonu'da Kaymakam Adayı olarak Mülki İdare Amirliği yapan Kayamkam Ertaş, yayımlanan Kararname ile Fethiye Kaymakamı olarak göreve başladı.
Karadeniz’de 'Vampir Kelebek' alarmı!..
İlk kez 2008 yılında görülen bitkilerin özsuyunu emdiği için 'Vampir Kelebek' olarak adlandırılan Ricania Simulans son 2 yıldır bahçelerde gözükmemesinin ardından bu yaz sıcaklıkların artması ile yeniden kendini göstermeye başladı.
Milli Mücadele’nin kalem sancaktarını rahmetle anıyoruz
Milli Mücadele yıllarında Anadolu'da kutlu davayı destekleyen ve halkı hak dava hakkında aydınlatan ve Anadolu'da kamuoyu oluşturan Açıksöz Gazetesi'nin kurucusu Hüsnü Açıksöz, bundan 84 yıl önce 27 Ağustos 1939'da hayatını kaybetti.
Vidinlioğlu’ndan Hüsnü Açıksöz’e rahmet
Kastamonu Açıksöz Gazetesi’nin kurucusu olan Hüsnü Açıksöz’ün vefatının 84’üncü yıl dönümü. Kastamonu Belediye Başkanı Rahmi Galip Vidinlioğlu, Hüsnü Açıksöz’ün vefatının 84’üncü yıl dönümünde Hüsnü Açıksöz’e rahmet paylaşımında bulundu.
Kastamonulu 5 kaymakam, vali yardımcısı oldu
Resmi Gazete’de yayımlanan listeye göre 8 Kastamonulu Mülki İdare Amirinin görev yeri değişti.
Kastamonulu vali yine yok!
Resmi Gazete’de yayınlanan Valiler Kararnamesi’yle birlikte 57 ilin valisi değişirken; aralarında ise hiç Kastamonulu vali yok…
KUZKA yönetimi, Karaçomak Mesire Alanı’nı inceledi
KUZKA yönetim kurulu üyeleri, Belediye Başkanı Rahmi Galip Vidinlioğlu'nun ev sahipliğinde Karaçomak Barajı'nda bir araya geldi.
KUZKA Yönetim Kurulu Kastamonu’da toplandı
Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı’nın (KUZKA) Temmuz Ayı Yönetim Kurulu Toplantısı Kastamonu’da yapıldı.
Bozkurt ilçe devlet hastanesi inşaatı sürüyor
İl Sağlık Müdürü Dr. Yüksel Kutlu, Bozkurt ilçesinde yapımı devam eden ilçe devlet hastanesi binası inşaatında incelemelerde bulundu.